30 - 50 ÅR

Ung, stark och med dina bästa år framför dig! Mellan trettio och femtio är för många en händelserik tid full av omvälvande livsförändringar och betraktas av många som kanske den bästa tiden i livet. 

Du är vuxen och självständig, du har troligen bestämt riktningen på livet men du är också fri att ändra dig och välja en annan väg om den inslagna inte känns rätt.  

Samtidigt är perioden av ung medelålders också en tid som för med sig de stora livsfrågorna och därmed också kriser. Om trettioårskrisen upplevs som något av en större milstolpe är det inget emot fyrtio och så småningom femtio. 

Du mognar och med rätt attityd och verktyg har du möjlighet att bli allt tryggare i din manlighet. Det är något du ska ta fasta på och sträva efter! För varje år som går kan din manliga auktoritet bli allt tydligare. En mogen man har med sig naturlig respekt som ska förvaltas på bästa sätt.

Kroppen kan du göra till din bästa vän, beroende på hur du behandlar den. Största misstaget vi människor begår är att vi viker oss för vår biologiska ålder som om vi måste bete oss enligt den biologiska åldern. 

När du fyller trettio börjar nivåerna av testosteron i kroppen dala något, med ca 1-2 procent varje år. Detta är dock något du i allra högsta grad kan motverka genom att leva så pass "manligt" du kan och på det sättet arbeta på att hålla dina testosteronnivåer så pass intakta som det går.

För sanningen är att du kan göra mycket för att förbli en yngre version av dig själv rent fysiskt och förbli frisk, stark, energisk och med bibehållen sexualitet i många långa år framöver.

Läs mera om hur du kan boosta din manlighet och ditt testosteron i boken MAN-UP - MER NJUTNING FÖR MÄN! Boken är skriven av Ylva Franzén och kan köpas som e-bok HÄR på wwwafroditesapotek.se