PROSTATAN:
Tabu
Gissel
Njutning

Prostatahälsa och prostatans roll för mannens njutning är ett eftersatt kapitel i Sverige. Därför har erotikpedagogen Ylva Franzén skrivit boken MAN-UP - MER NJUTNING FÖR MÄN. 

PROSTATAN - Tabu Gissel Njutning

VILL DU SOM MAN UPPLEVA intensiva, rentav extatiska orgasmer som många kvinnor gör? I så fall går vägen via stimulans av ditt andra erotiska centrum - PROSTATAN!
I boken MAN-UP - MER NJUTNING FÖR MÄN skriver erotikpedagogen Ylva Franzén känd för sin bibel om kvinnlig njutning ORGASMERA MERA om hur män tillsammans med en partner kan uppleva detta tillstånd av orgasmisk njutning. Hon beskriver praktiskt och in i minsta detalj hur man går till väga från fingerstimulans till olika prostatastimulatorer över till fisting mot prostatan. 
Inget bokförlag som erbjudits manus har vågat ge ut den så därför har Ylva själv redigerat den till en E-bok som kan beställas HÄR, via www.afroditesapotek.se.
Boken innehåller också ett forskningsbaserat kapitel om testosteronets roll för mannen samt ett kapitel om penisstimulering som bygger på den undervisning  Ylva själv haft på sina erotiska kurser för par.
Pris som E-bok: 100 kr inkl moms.

Prostatan har tyvärr länge  varit en tabubelagd no-go-zon för heterosexuella män, förknippad med olika problem och sjukdomstillstånd som förstorad prostata, svårigheter att kissa, förhöjt psa-värde och prostatacancer.
Förhoppningen är att boken ska kunna
  • ta bort fördomarna runt prostatan, 
  • fylla det kunskapsbehov som finns hos både män och kvinnor och
  • få män och deras partners att våga experimentera med olika former av prostatastimulering så att män ska kunna uppleva intensivare orgasmer.