Ut och njut
Ät mer kött
Sov bättre

Tre enkla vanor som är bra för mäns testosteronproduktion.

BOOSTA testosteronet naturligt

Det som gör dig till man är det manliga könshormonet TESTOSTERON. Det påverkar, bygger och upprätthåller din kropp, psyke, styrka och sexualitet. Testosteronvärden hos män sjunker dessvärre dramatiskt för varje år – nästan så att vi skulle kunna kalla på ett internationellt testosteronnödläge! Dagens unga män ligger 70 % lägre än farföräldrarna på testosteron, en dramatisk försämring som kan få allvarliga konsekvenser.

Mannen feminiseras alltså på hormonell nivå. Dagens män håller på att tappa sin manlighet vilket i viss mån beror på att vi sitter fast i ett träsk av östrogener, de kvinnliga könshormonerna, genom olika utsläpp både i närmiljön och genom industriutsläpp. För dig som man är det rena rama epidemin som hotar förvandla dig från en han till en hen! Det gäller alltså att sky dessa feminiseringssubstanser som pesten om du vill fortsätta vara man.

Testosteron är inte minst lustens och sexualitetens egen substans och styr både över lusten och känsligheten i kroppens erogena zoner hos män såväl som kvinnor. Normalt är nivåerna av testosteron 17 gånger högre hos män än hos kvinnor men hos bägge könen sjunker nivåerna med stigande ålder.

Oavsett ålder blir män mindre maskulina fysiskt och biologiskt, kanske också mentalt. Manliga egenskaper som styrka, beslutsamhet, egenansvar, kämpaglöd, självtillit och ihärdighet börjar bli en bristvara hos män precis som testosteronet. Lyckligtvis finns en hel del du kan göra för att öka ditt testosteron på naturlig väg.

 

TESTOSTERONBRIST hos män kan på sexområdet yttra sig som minskad sexlust, erektionsproblem, mindre skäggväxt och kroppshår, svullen bröstvävnad, ”mansbröst” och minskad fruktsamhet. Men också mer diffust som allmän orkeslöshet och trötthet, viktuppgång och ölmage, minskad muskelmassa och muskelstyrka, spinkiga armar och ben, ingen eller liten effekt av träning, nedstämdhet, oro och ångest, sömnlöshet och så kallad hjärndimma.


Vad kan du som man då göra? Jo. du kan ÄTA SOM EN MAN och BETE DIG SOM EN MAN!


UNDVIK ÖSTROGENHÖJANDE MAT som sojaprodukter, öl, transfetter och besprutade grönsaker och frukt


ÄT i stället det som gör skillnad för dig SOM MAN, t ex

  • 35 % MER FETT, animaliska fetter från kött, smör, mjölkprodukter, kokosnöt, olivolja, avocadoolja. Fett ger kolesterol som behöva för att producera testosteron i kroppen.
  • 35 % KOLHYDRATER i form av grönsaker, rotfrukter och frukt, inte bröd.
  • 30 PROTEIN, i form av kött, helst viltkött som älg, rådjur, vildsvin eller utegångskor, inte bönor och linser.

...och BETE DIG SOM EN MAN, t ex
  •   Utveckla dina TÄVLINGSINSTINKTER i alla sammanhang från sporter till karriären till aktieaffärer och till att erövra kvinnor!
  • Ta risker, ta konflikter, ge dig ut på äventyr!
  • Bli en VINNARE, ledare. hjälte, krigare, jägare och beskyddare!
  • SOV GOTT och naken om natten, minst 7 timmar

MER OCH DETALJERAD INFORMATION OM HUR EN MAN KAN BOOSTA SITT TESTOSTERON FINNS I YLVAS NYA BOK, MAN-UP - MER NJUTNING FÖR MÄN. BOKEN KAN BESTÄLLAS SOM PDF HÄR FÖR 100 kr. Den innehåller också detaljerade, instruktiva och praktiska kapitel om både prostata- och penisstimulering.